Ik word blij van lekkere koffie!
Ik hield altijd al van een goede kop koffie. Toch dacht ik: "De smaak van de koffie moet toch beter kunnen."
Op een dag kreeg ik een zogenaamd mokkapotje. Dat was voor mij een kleine sensatie omdat koffie een andere smaak kreeg. Ik kreeg het idee dat zich nieuwe mogelijkheden aandienden.
Vanaf dat moment ging ik spelen met andere manieren van koffiezetten. Naast het mokkapotje kwamen de cafetière (french press) en het espressoapparaat in beeld. Elke manier van koffiezetten heeft zijn voor - en nadelen.
Hoe meer ik met koffie bezig ging des te meer ik wilde weten. Logisch gevolg hiervan was dat ik een cursus voor barista level 1 volgde bij Cocoon Coffee in Nijmegen.
Hierna heb ik op verschillende locaties koffie gemaakt en een workshops gegeven.
- Workshop koffie voor de netwerkgroep 45plus.
- Koffie verzorgd op een tuinfeestje bij een vriendin die haar 50ste verjaardag vierde.
- Koffie verzorgd op de "Lekkere lezing".
- Koffie verzorgd voor "van tuin tot bord".
Wil je meer weten, neem dan contact op.